Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула
  • Меню

  Програма на Lexmark за Събиране на Касети

  Дата: 2017-04-27

  Lexmark предлага Програма за събиране на касети, за да насърчава нашите клиенти, да се рециклират празните си касети Lexmark. Тази програма е предназначена да помага за осигуряването на празни печатащи касети, които да бъдат правилно възстановени, рециклирани или използвани повторно; което води до по-малко твърди отпадъци и по-малко консумация на ресурси. Програма на Lexmark за Събиране на Касети винаги е безплатна за потребителите и е предназначена за лесна употреба.

  Като доставчик на решения за печат, Lexmark произвежда и разпространява милиони консумативи всяка година, включително мастило, тонери и хартия. За нашата компания, е ясно, че по време на живота на принтера най-значимото въздействие върху околната среда е хартията, но влиянието на тонер касетите не бива да бъде пренебрегвано. Всяка касета Lexmark е на инженерно разработена да предоставя на крайния потребител най-доброто качество на печат. Lexmark консумативите са предназначени да бъдат върнати и рециклирани, а не да се превърнат в отпадък.

  Научете повече

  Програмата на Lexmark за Събиране на Касети предоставя различни методи за връщане и събиране на тонер касети чрез партньорства в целия свят. Програмите са свободни за вас и са предназначени да бъдат лесни за използване. Ние предлагаме 2 типа различни услуги, в зависимост от броя на лазерни устройства, които използвате.

  1. Връщане на празни мастилници - Поръчай безплатно плик за връщане

  2. Контейнер услига (Връщане на повече от една касети)

  За неопаковани лазени тонери, Lexmark е проектирал контейнери, които позволяват събирането и връщането на празните тонер касети. Не само, че е по-удобно, но е и по-екологично, тъй като спомага за намаляване на размера на транспорта, необходим за връщането на използваните касети. За да отговори на търсенето на нашите бизнес клиенти, които използват голям брой лазерни касети Програмата за събиране, предвижда използването и събирането на празни контейнери напълно безплатно.

  Изтегли брошура